Alle nyheter og artikler

Flytting av klubbkveld 25.april -> 26.april

Skrevet av Coq Rouge fre 20/04 2018 - 12:17
En tjuesida terning

Mannsangsforeningen har spurt oss om vi kan flytte spillingen 25.april til 26.april da de ønsker å benytte lokalene etter en konsert. Styret har sagt seg villig til å gjøre dette.

Dette innebærer at det IKKE er spilling førstkommende onsdag (25.april), men at vi kommer til å ha lokalene åpne torsdag 26.april istede.

På vegne av styret,

Per Kristian

Kom med forlsag til neste års klubbsaga

Skrevet av hildea fre 13/04 2018 - 19:20
En tjuesida terning

Da begynner årets klubbsaga å nærme seg slutten, og det begynner å bli på tide å starte valget av neste års saga.

Hva er en klubbsaga?

Klubbsagaen er Hexagon sin offisielle rollespillkampanje som kjøres over et år (fra skolestart til skoleslutt). Klubbsagaen er åpen for alle som ønsker det å spille i, og det er normalt sett forskjellige grupper fra gang til gang. Det er som regel 2 til 4 spilledere som hver uke kjører hvert sitt plot i den samme kampanjen.

Hva som er et års klubbsaga besluttes av klubben i løpet av våren før sagaen kjøres. Da velges det blant de forslagene som er kommet inn.

Hvordan kan jeg komme med et forslag til klubbsaga?

Hvem som helst kan komme med et forlag til neste klubbsaga. Forslaget sendes til hexagonstyret@googlegroups.com eller leveres på papir til et styremedlem en klubbkveld.

Et forslag til klubbsaga bør inneholde følgende:

35-årsjubilumst-skjortedesignkonkurranse

Skrevet av Coq Rouge man 02/04 2018 - 15:25
Kjedelig

Tittelen forklarer vel det meste, men det er vel kjekt med noen flere detaljer :-)

Hexagon fyller i 2018 35 år. Og tradisjonen tro i forbindelse med 5-årsjubileer har vi lyst på en jubileumst-skjorte. Den enkleste måten å gjøre dette på ville selvsagt være å sette meg til å skrive teksten Hexcon 35-år, men det resulterer veldig fort i en veldig kjedelig t-skjorte. Vi ønsker dermed å arrangerer en konkurranse for å finne det beste t-skjortedesignet.

Vilkår:

 • Designet må:
  • være spillrelatert
  • ha teksten Hexagon
  • ha en referanse til 35 år
   • og gjerne referanser til 1983 og 2018
 • Det må være et design som Hexagon kan benytte nå og i fremtiden (det vil si ikke noe kopibeskyttet materiale)

Vi kommer til å legge ut designet på https://www.spreadshirt.no/ for å forenkle bestilling, så det er mulig å lage design som har ting på ryggen og på ermene også.

Husk at designet skal kunne benyttes av folk i alle aldre og i offentligheten.

Innkalling til generalforsamling onsdag 14.februar

Skrevet av hildea søn 14/01 2018 - 16:55
Folk som sitter i en sirkel og diskuterer

Onsdag 14.februar klokka 18 har Hexagon generalforsamling. Da velger vi nytt styre, vedtar budsjett for året som kommer, stemmer over forslag til endring av klubbreglene, og tar andre avgjørelser om hvordan klubben skal drives. Generalforsamlingen er i klubbens vanlige lokaler, Trønderkjelleren.

Still gjerne til valg til styret! Det er best om styret har en blanding av nye og gamle medlemmer for å få forskjellige innspill, så du kan gjerne stille selv om du ikke har vært med i klubben så lenge. Det viktigste er at du er villig til å bruke litt tid. Styremøter er vanligvis før klubbkveldene en gang i måneden, og noen ganger er det litt arbeid innimellom styremøtene.

Les mer om styre og stell, inkludert klubbregler og referat fra tidligere årsmøter.

Etter årsmøtet blir det spilling som vanlig.

 

Julemarkering 13/12

Skrevet av hildea søn 03/12 2017 - 10:34
Julemarkering 2016. Fotograf: Hilde Austlid

Onsdag 13/12 blir det julemarkering på klubben. Ta med kaker, klementiner eller annet spiselig. Styret stiller med gløgg (alkoholfri, selvsagt). I pausen klokka halv ni mesker vi oss med godsakene.

Hvis du har lyst til å arrangere juleturnering i et spill, si fra til styret, enten på klubben eller til hexagonstyret@googlegroups.com. Styret skaffer premie (marsipangris, eller noe annet hvis turneringsarrangør foretrekker det).

NB! Dette er ikke en juleavslutning, klubben er åpen både onsdag 20. og onsdag 27. desember.

E-postlista vår havner i søppelfilter hos Gmail

Skrevet av hildea ons 22/11 2017 - 17:03
En tjuesida terning

Klubbens e-postliste ser ut til å ha blitt klassifisert som søppel hos Gmail i løpet av de siste par ukene. Hvis du har Gmail og ønsker å få e-post fra lista bør du følge bruksanvisninga her https://support.google.com/mail/answer/185812#trusted_sender. Lista kan nås både på hexagon@pvv.ntnu.no og hexagon@pvv.org, så antagelig bør begge disse legges til som avsendere du stoler på.

Hvis du gidder er det fint om du også går innom mappa med søppelpost og merke e-poster fra lista som ikke-søppel. Det kan hende det hjelper på å få fjernet søppelstatusen i framtida.

All post fra folk som ikke abonnerer på lista må godkjennes manuelt av nettansvarlig. Du kan mao. være trygg på at det ikke kommer søppel via lista.