Nye nettsider!

Skrevet av hildea tir 23/08 2016 - 20:08
Nettstedet er laget med Drupal 8

Hexagon har fått nye nettsider! De nye sidene skal forhåpentligvis være både flottere og mer praktiske.

Viktig: Du må lage ny bruker hvis du vil skrive her! Brukere fra det gamle nettstedet er ikke kopiert over. (Automatisk import av brukere og innhold fra gammelt nettsted gikk nesten bra, men endte med en obskur feilmeding. For å slippe mystiske feil i framtida har vi derfor laget nytt nettsted, og kopiert over innhold.)

Viktige endringer:

  • Skal funke både på små og store skjermer
  • Enklere navigering, kun en hovedmeny
  • Vi stapper det som (vi tror) er viktigst for nye folk tydelig på forsida

Det er helt sikkert ting som kan forbedres. Forslag er veldig velkomne! Du kan gi tilbakemelding her (som en kommentar til denne nyheten), på e-postlista (hexagon@pvv.org), på Facebook-gruppa, eller til noen i styret på klubben.

De gamle nettsidene er arkivert på http://2007-2016.hexagonspillklubb.org/

Kommentarer

Kopieringa fra testversjonen gikk ikke helt smertefritt, dessverre!

På en del sider får man ikke CSS (dvs. sida er bare i svart/hvitt, og med helt enkel skrift uten noen formatering).

Noen ganger når man sender inn et skjema (skjer antagelig når jeg skal lagre denne kommentaren) får man en feilmelding ("Redirects to external URLs are not allowed by default, use \Drupal\Core\Routing\TrustedRedirectResponse for it."  i Firefox, HTTP 400 "Ugyldig forespørsel" i Internet Explorer). Da hjelper det vanligvis å bare gå tilbake til forrige side, så har det man prøvde på gått bra.

Jeg tipper at begge disse feilene skyldes at nettstedet av en eller annen grunn tror at basisadressa dens er hexagonspillklubb.org/hexagon (altså med en ekstra "hexagon"), det gir nok krøll med å finne fram til riktige filer. Jeg jobber med saken!